Domiziani
Deruta

Domiziani is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in interieur design.  Domiziani investeert continu in innovatie en design, waardoor de producten steeds passen in de tijdsgeest, en perfect integreren in een modern interieur.  In hun atelier wordt alles handgeschilderd, en op traditionele manier gefabriceerd.  Producten kunnen zonder moeite worden gepersonaliseerd (op bestelling).

Domiziani_03
Domiziani_04
Domiziani_01
Domiziani_Spiegels_03
Domiziani_06
Domiziani_02

Het familiebedrijf N.D. Dolfi is gespecialiseerd in modern keramiek, en werd opgericht in 1941 door Giovanni Dolfi in de Toscaanse region.  Het atelier dat nu wordt geleid door zijn twee dochters Daria en Natalia is erg gekend bij liefhebbers en geniet wereldfaam.  Traditionele technieken worden er gecombineerd met innovatief design, hetgeen garant staat voor unieke stukken van hoge kwaliteit die passen in een modern interieur

Dolfi_11
Dolfi_05
Dolfi_4
Dolfi_04
Dolfi_03
Dolfi_01
Dolfi_08
Dolfi_09
Dolfi_2
Dolfi_1
Orgia_04
Orgia_4
Orgia_03
Orgia_3
Orgia_02
Orgia_1
Orgia_07
Orgia_01
Orgia_2

Ceramiche d’arte F.L. werd opgericht in 1965. Door de ervaring en vakmanschap van de oprichters genoot de firma al vlug bekendheid, en verkreeg vele onderscheidingen.  De producten zijn geïnspireerd op de Barok, met innovatieve elementen die gebruik maken van goud en platina.  In de jaren ’80  namen Fabrizio and Loriano Campagnaro, de zonen van één van de oprichters, het bedrijf over.. Ze bieden meer dan 500 verschillende artikelen aan gebaseerd op handgemaakte bloemen, planten en fruit.

Ceramiche Mori
Montelupo

Ceramiche Mori is een klein familiebedrijf in Montelupo Fiorentino. Pietro Mori richtte het bedrijf op in 2003.  Het wordt nu geleid door Mario Mori en zijn dochter Martina.  Ceramiche Mori produceert meer traditionele objecten die zeker niet misstaan in een rustiek interieur.  Er wordt gewerkt met eigen designs, die worden opgefleurd met frisse kleuren.  Alle stukken worden nog steeds zoals vroeger met de hand beschilderd.  Persoonlijke designs zijn mogelijk (op bestelling).

Mori_24
Mori_1
Mori_13
Mori_2
Mori_06
Mori_08
Mori_17
Mori_15
Mori_07
Mori_6